Wie is JVM Websolutions.nl?


Stap 1: Kennismaking

In een uitgebreid persoonlijk gesprek wordt besproken wat je plannen en wensen zijn. Dit kan gewoon bij u thuis, telefonisch of via communicatiemiddelen als Zoom oid. Met behulp van een uitgebreide checklist komen onderwerpen aan bod zoals ,wie is je doelgroep, wat spreekt jou aan of juist niet. Ook de indeling van de site, uiterste implementatie datum en manier van hosting zal besproken worden. En “last but not least” hebben we beide een “klik”.

JVM-Websolutions icoon voor dienst

Stap 2: Analyse/Mockup

Voordat ik aan de bouw ga beginnen maak ik eerst een zogenaamde mockup voor mijn klant. Dit is eigenlijk een schets van een mogelijk eindresultaat. Dit is mijn intepretatie van jouw wensen en ideeën die we hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Als jij akkoord bent met deze mockup, hebben we een tastbaar product wat de leidraad is voor de ontwikkeling van jouw website.

JVM-Websolutions icoon voor dienst

Stap 3: Offerte

Na de accordering van de mockup, stuur ik u een offerte. Hierin staat een gespecificeerde prijsopgave van de verschillende onderdelen, en geef ik aan wat je van mij kunt verwachten. Deze offerte ontvang u meestal binnen 24 uur. Wanneer u akkoord bent met mijn offerte zal ik aan het project beginnen. Mochten uw wensen tijdens de ontwikkeling van de website veranderen ten opzichte van deze offerte dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Hiermee voorkomen we verrassingen achteraf.

JVM-Websolutions icoon voor dienst

Stap 4: Planning

Van de onderdelen uit de offerte maak ik vervolgens items aan in een Online planningsprogramma. Ik zal u vervolgens via een e-mail uitnodigen voor dit planningsboard, zodat u altijd de voortgang van het project kunt inzien.

JVM-Websolutions icoon voor dienst

Stap 5: Ontwikkeling

In deze fase ga ik aan de ontwikkeling van de website beginnen. Eventueel ontvang ik van u de grafische materialen zoals uw logo, eventuele foto’s en andere relevante content. Als ik klaar ben met de ontwikkeling zal ik de website opleveren in een testdomein of testmodus. Op deze manier heeft u de gelegenheid om de website goed door te testen.

JVM-Websolutions icoon voor dienst

Stap 6: Implementatie

Na de testfase lever ik de website definitief op en zet ik de laatste puntjes op de "i". Mijn doel is altijd om er voor te zorgen dat u zo veel mogelijk zelf de content van uw website kunt onderhouden. Is dit uiteindelijk toch te lastig voor u, of het kost u te veel tijd. Geen probleem. In dat geval kunt u altijd nog bij mij een strippenkaart aanschaffen. In dat geval neem ik u deze zorgen uit handen. Wel zo makkelijk!

JVM-Websolutions icoon voor dienst